Lær at udvikle eller videreudvikle dine evner for ideudvikling og eksperimenterende 3D beklædningsformgivning.

Giv dig selv tid og rum i en forlænget weekend til at udvikle din kreativitet – lege og lade muligheder opstå.

På dette kursus som foregår på Charlotte Wiegands smukt beliggende kursusejendom på Møn, får du generel samt personlig vejledning i at lade små, store, skøre, skæve, vidunderlige og umulige ideer udvikle sig til reelle formstærke beklædningsprojekter.

Kurset henvender sig til alle, som arbejder med beklædning både profesionelt og på hobbyplan. Og sigter mod at udvikle den enkeltes evner til at arbejde eksperimenterende på ginen.

Med udgangspunkt i en konkret opgave og masser af inspiration fra beklædning fra både fortid og nutid leger og draperer vi os frem til løsninger på ginen.

Vi klipper, deler, drejer, vender på hovedet, folder og eksperimenterer med elementerne.

Hver elev vil ved kursets afslutning enden op med en færdigsyet stoutmodel.

Kreativ drapering er en fantastisk måde, at skabe beklædning på, og uanset om jeg laver magiske ”naturnisse” kostumer til julekalenderen, eller dragter til en dokumentar om Sarqqac folket, som levede i Diskobugten på Grønland for 4000 år siden, så starter og slutter mit arbejde altid på ginen fordi jeg tænker bedst med hænderne…

Kurset afholdes på Kursuscenteret Emilielunden fra Fredag den 15 – søndag den 17 april. Og det vil være muligt at overnatte på centeret i enkelt eller dobbeltværelser.

For yderligere information:

www.charlottewiegand.dk – eller 29464170