Irene Marie Friis

Modelkonstruktion v/IMF
Ahornsgade 17 kld
2200 København N
Telefon: 26 71 96 64

irenemariefriis@gmail.com

www.irenemariefriis.dk

Medlemskab: Aktivt medlemskab
Type: Modelkonstruktion

Hvis du ønsker at søsætte en kollektion, stor eller lille, kan jeg være behjælpelig med alt vedrørende pasform og kvalitet. Jeg har en stor kontakt flade med leverandøre i Europa og Asien.

Jeg kan bistå din design virksomhed med konstruktion på mit eget Gerber cad cam med digitale mønstre eller hvis du står og mangler et enkel mønster i papirform. Dette omfatter både konstruktion til herrer og damer. Dertil kan jeg hjælpe med dokumentation og oprettelse af målskemaer eller hele teckpacks, enten fra bunden eller med vedligeholdelse af eksisterende.

Opmåling, fitting og kommentering af alle indkomne prøver. Tekniske tegninger i Illustrator.

Jeg kan både lave små og store jobs, enten fra jeres kontor eller fra mit eget i København.

De første 10 år af min professionelle virke er som tilskærer, skrædder og kostumier indenfor teater, film og tv produktion, jeg arbejder freelance i både Danmark og England fra 1993-2003.

I 2001 begynder jeg at arbejde freelance for Saga Furs og dette bliver indgangen til modeindustrien,
De første 8 år for Bitte Kai Rand, senere følger en lang række af high end mærker, så som: Muuse, Fonnesbech, Inwear, Hansen Garments (herretøj) ,Day Birger et Mikkelsen, 2NDDAY, By Malene Birger, Mark Tan og Saks Potts.

 

Derudover er jeg beskikket censor på Designteknolog og PBA uddannelsen med speciale i pattern design, fra både Via Design i Herning og Kea i København