Julie Jespersen

Julie Jespersen
Peter Bangs Vej 37
2000 Frederiksberg
Telefon: 40 44 62 78

info@juliejespersen.com
www.juliejespersen.com

Medlemskab: Aktivt medlemskab
Type: Dameskrædderi

Jeg er født og opvokset i København. I en alder af 16 år startede jeg på CPH West for at uddanne mig til Beklædningshåndværker, med speciale i skrædderi.

Gennem min uddannelse var jeg i lære hos flere kendte designere, hvor jeg har lært forskellige finesser, der er med til at gøre tøjet unikt og flot. Jeg blev udlært i september 2010 med tre flotte 12-taller ud af tre mulige og indstillet til medalje.

Service
Jeg tager udgangspunkt i kunders egne ønsker og ideer, hvorefter jeg designer en mulig ide. Når ideen er godkendt af kunden, tager jeg mål, tegner mønster og syr en prøve på ideen, som derefter bliver rettet til på kunden.

Kunden skal et passende antal gange have rettet prøven til, og godkende at alle linier, gennemskæringer og andet er som det skal være. Når alt er i orden, vil jeg sy ideen i det rigtige materiale, og det kan hænde at der vil være få tilretninger til sidst, for at få det helt perfekt.

Til sidst vil kunden stå med en skræddersyet vare, der er tilrettet og designet ud fra kundens ønsker og min erfaring, og lavet efter bedste skrædderevner.

Alt i alt, en helt igennem unik vare.

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Laugenes Opvisning  2013

Laugenes Opvisning  2014

Laugenes Opvisning  2015

Laugenes Opvisning 2015

Pin It on Pinterest

Share This