Susse Thorseng Lærche

Salonen

I Odd Fellow Palæet
Bredgade 28, Nordlige sidefløj, 1. sal th.
1260 København K

Værkstedet

Ved Odense Å, Brobyværk
Marsk Billesvej 33 Brobyværk,
5672 Broby

Telefon:  30 26 45 31

tlmodesalon@gmail.com
www.tlmodesalon.dk

Medlemskab: Aktivt medlemskab
Type: Dameskrædderi

Susse Thorseng Lærche har som selvstændig dameskrædder de seneste 26 år kreeret individuelle modeller til et stilbevidst klientel med høje krav til håndværk, kvalitet og design. Den individuelle og perfekte pasform af beklædningsdele i udsøgte kvalitetsmetervarer, får den enkelte kvinde til at fremstå stilsikker og elegant under mottoet ”less is more”.

Hos Thorseng Lærche’s Modesalon er der fokus på elegant og tidløs beklædning, med funktionalitet og klassisk stil. Vi stiller store krav til metervarens kvalitet, holdbarhed og har omtanke for hvordan den er produceret. Derfor samarbejder Thorseng Lærche’s Modesalon kun med nøje udvalgte Europæiske leverandører og producenter indenfor metervarer.

Thorseng Lærche’s Modesalon har to placeringer og er indenfor rækkevidde for kunder fra hele landet. Den elegante salon er at finde i Odd Fellow Palæet, Bredgade 28, 1. sal t.h. København.

Her designes, draperes og tilpasses couture-modeller efter ønske i de bedste materialer og med en høj grad af diskretion.

I værkstedet ved Odense Å, Brobyværk på Fyn, arbejder Susse Thorseng Lærche med beklædning fra skitse, design og tilpasning til sidste sting.